Nieuwe wijkagent van Presikhaaf begint anders dan gedacht - GelreNieuws.nl

Nieuwe wijkagent van Presikhaaf begint anders dan gedacht

Geplaatst op 18 september 2020, om 15:38 uur

ARNHEM – Eén van de nieuwe wijkagenten van de Arnhemse wijk Presikhaaf, Frank Bouwmeester, begon zijn eerste dienst in de wijk anders dan gedacht en viel gelijk met zijn neus in de boter.

Frank was samen met een collega van plan om een middagje in de wijk te fietsen, tot er een conflict melding binnen kwam in de wijk. Er zou sprake zijn van een vuurwapen. Ter plaatse bleek de verdachte al gevlogen. Had een strafrechtelijke bedreiging plaatsgevonden en er waren een paar autobanden lek gestoken. Vervolgens waren Frank samen met zijn collega’s aangifte en getuige verklaringen aan het opnemen als de verdachte in eens komt aanlopen.

‘Hand op het vuurwapen en de persoon aangeroepen. Op de knieën laten zitten en de handen op het hoofd laten plaatsen zoals ons is aangeleerd. Uiteraard gewaarschuwd voor mogelijk vuurwapengebruik door ons bij verdachte bewegingen vanuit zijn kant. Hij luisterde uitstekend en werd aangehouden.’, schrijft Frank op hun Instagram account.

Het vuurwapen werd uiteindelijk niet aangetroffen bij de verdachte.

‘Welkom is Presikhaaf. Goed begin. Oja, en deze wijkbewoner heeft nu al mijn volledige aandacht. #kennismakenmetjewijkagent’, eindigt de wijkagent zijn bericht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com