Vrouw rijdt na paar drankjes met auto tegen boom - GelreNieuws.nl

Vrouw rijdt na paar drankjes met auto tegen boom

Geplaatst op 6 september 2020, om 23:21 uur

NIJMEGEN – Een vrouw heeft zondagavond na wat alcohol te hebben genuttigd, geprobeerd naar huis toe te rijden. Echter ging dit niet zoals verwacht, ze reed met haar auto tegen een boom in Nijmegen.

De vrouw had wat alcoholische drankjes gedronken in de binnenstad van Nijmegen. Ze nam vervolgens de auto om naar huis te gaan. Op de Paul Krugerstraat, net voor de Daniëlsweg, raakte ze in een bocht van de weg en reed tegen een boom. Echter probeerde ze door te rijden, omdat ze na eigen zeggen niet had gemerkt een boom te hebben geraakt. ‘Wonder boven wonder waren er geen personen of andere voertuigen geraakt.’, schrijft de politie Nijmegen op Instagram.

De bestuurster blies uiteindelijk 855 UGL, dit is vier keer de maximaal toegestane hoeveelheid. Haar rijbewijs is ingevorderd en het proces-verbaal wordt opgemaakt.

foto via Instagram: @pol_nijmegen

foto via Instagram: @pol_nijmegen

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ken je dat gevoel? 🍻 Je gaat lekker met de auto naar de stad. Je besluit daar een of meerdere drankjes te drinken. Natuurlijk wel een drankje met alcohol, want het is gezellig! Het is zelfs zo gezellig dat je er nog eentje neemt en nog eentje.. Maar dan? Dan moet je naar huis. Dan pak je natuurlijk gewoon je auto, want dan kan best… Ken je dat gevoel? Nee wij ook niet! Vandaag was het helaas weer zo ver. De bestuurster van onderstaande auto had in de stad teveel gedronken en is vervolgens in haar auto gestapt om naar huis te gaan. Onderweg raakte ze een boom maar daar had ze naar eigen zeggen niets van gemerkt 🤔. Wonder boven wonder waren er geen personen of andere voertuigen geraakt. De bestuurster blies uiteindelijk 855 UGL, dit is vier keer de maximaal toegestane hoeveelheid. Haar rijbewijs is ingevorderd en het proces-verbaal wordt opgemaakt.

Een bericht gedeeld door Politie Nijmegen (@pol_nijmegen) op

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com