Gedumpte verwaarloosde hondjes in Arnhem in Opsporing Verzocht: 6 tips - GelreNieuws.nl

Gedumpte verwaarloosde hondjes in Arnhem in Opsporing Verzocht: 6 tips

Geplaatst op 14 oktober 2020, om 11:00 uur

ARNHEM – De politie heeft in de nacht van 11 op 12 september zeventien verwaarloosde honden aangetroffen op de Apeldoornseweg in Arnhem. De dieren waren bang en volkomen vervuild en kampten allemaal met oog-, oor- en tandontstekingen.

In totaal gaat het over elf reutjes en zes teefjes. De hondjes zijn kruisingen van Yorkshire Terrier – Boomer – Shih Tzu. Geen van de dieren is gechipt, waardoor het onduidelijk is wie de eigenaar is.

Buitengebied
De dieren zijn aan hun lot overgelaten in het buitengebied van Arnhem, aan de Apeldoornseweg ter hoogte van terrein Delhuyzen. Daar ligt tevens een parkeerplaats. Mogelijk is de eigenaar daar met een auto of een busje gestopt om de hondjes eruit te zetten. Dit kan betekenen dat deze persoon niet per se een inwoner van Arnhem is.

Van wie waren de hondjes?
Er moeten mensen zijn in de omgeving van de voormalige eigenaar, die tot 12 september veel hondjes zagen of hoorden en na die dag opeens niet meer. Heeft u een vermoeden wie deze persoon is? Laat het alstublieft weten.

Mocht u informatie voor de politie hebben, bel dan de Opsporingstiplijn (gratis): 0800 – 6070 of Meld Misdaad Anoniem (gratis): 0800 – 7000.

Bekijk hieronder de video’s van Opsporing Verzocht en BureauGLD.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com