Opnieuw minderjarigen aangehouden voor dodelijke mishandeling - GelreNieuws.nl

Opnieuw minderjarigen aangehouden voor dodelijke mishandeling

Geplaatst op 30 oktober 2020, om 19:51 uur

ARNHEM – Er zijn nog eens twee verdachten aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij de fatale mishandeling aan de Spijkerstraat op woensdagavond. Het gaat om twee minderjarige jongens uit Arnhem.

Eén jongen werd donderdagavond aangehouden, de andere jongen vrijdag. Deze twee verdachten hebben zich, in tegenstelling tot de andere vijf, zelf gemeld bij de politie. Zij zitten beiden vast en worden verhoord. Eén verdachte (van de eerste vijf) is inmiddels door het Openbaar Ministerie heengezonden lopende het onderzoek. Het gaat om de minderjarige jongen uit Westervoort, hij wordt niet langer als verdachte in deze zaak beschouwd.

Drie van de verdachten worden vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris. Van de andere drie zal in het weekend worden besloten of ze langer moeten blijven vastzitten en aan de rechter-commissaris worden voorgeleid.

Veel vragen over de toedracht
We merken dat er veel vragen zijn en geruchten rondgaan, vooral over de toedracht. Deze geluiden neemt de politie ook in het onderzoek. Dat is nog in volle gang en we onderzoeken alle mogelijke scenario’s. Als mensen informatie hebben over de mishandeling of de toedracht ervan horen we dat natuurlijk heel graag. Informatie delen kan door te bellen met 0900-8844. Het is ook mogelijk om informatie te delen zonder dat de politie weet van wie de informatie afkomstig is. Mensen kunnen dan bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com