Oudere man gereanimeerd na zeer zware mishandeling - GelreNieuws.nl

Oudere man gereanimeerd na zeer zware mishandeling

Geplaatst op 28 oktober 2020, om 22:19 uur

ARNHEM – Op de Spijkerstraat in Arnhem, ter hoogte van de Prins Hendrikstraat, heeft een zeer zware mishandeling plaatsgevonden. Een oudere man is in elkaar geslagen en hij raakte hierbij zo zwaar gewond dat hij gereanimeerd moest worden.

ZIE UPDATE: Man (73) overleden na zeer ernstige mishandeling in Arnhem

De zware mishandeling vond rond 21:20 uur plaats door een groep van vijf jongeren. De man werd erg zwaar mishandeld door de jongeren, waarna de man onwel raakte en ter plekke gereanimeerd moest worden. De hulpdiensten kwamen in grote getalen ter plekke, waarna het slachtoffer in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis is overgebracht. Ter plekke ligt nog een fiets, vermoedelijk van het slachtoffer.

Daders
De jongeren waren in het zwart gekleed en één van hen droeg een witte hoody, zo meldt de politie. De daders zijn weggerend in de richting van het station Arnhem Velperpoort. De politie heeft een burgernetactie opgestart. Of hierdoor een verdachte is aangehouden, is nog niet bekend.

Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 of bij dringende zaken 112. Ter plaatse wordt groots onderzoek gedaan en de omgeving is daarom ruim afgezet.

foto’s: Roland Heitink / Timo Bouman / Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com