Politie achtervolgt auto vanuit Arnhem tot in Duiven: bestuurder aangehouden

Geplaatst op 20 oktober 2020, om 11:59 uur

ARNHEM / DUIVEN – Maandagavond heeft de politie een gestolen voertuig achtervolgt vanuit Arnhem waarna de achtervolging eindigde in Duiven. De bestuurder is aangehouden.

‘Rond 22:15 uur begon de dienst met een achtervolging welke door collega’s in Arnhem was ingezet.’ Zo meldt de wijkagent op Instagram. Het voertuig ging al spookrijdend over Pleijweg, naar de A12 en nam vervolgens de afrit bij Duiven. Met hoge snelheid ging de achtervolging richting de Visserlaan. Hier is de verdachte over een vluchtheuvel gevlogen waardoor hij zijn rechter voorband kapot reed.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In een achtertuin aangetroffen
Op de Mauverstraat in Duiven stopte het voertuig en ging de verdachte er rennend vandoor. De verdachte, een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is in een achtertuin aangetroffen en aangehouden, zo meldt wijkagent Florus.

Het voertuig bleek te zijn gestolen en is de laatste dagen bij meerdere diefstallen gezien in de omgeving van onder andere Duiven en Westervoort. Onderzoek is momenteel in volle gang bij de recherche.

foto via Instagram: Wijkagent Florus