Invallen in de regio vanwege zwaar illegaal vuurwerk - GelreNieuws.nl

Invallen in de regio vanwege zwaar illegaal vuurwerk

Geplaatst op 27 november 2020, om 00:24 uur

BRUMMEN/VELP/EERBEEK – Diverse anonieme tips hebben geleid naar meerdere invallen donderdag in Brummen, Eerbeek en Velp vanwege zwaar illegaal vuurwerk. Dat maakt de politie bekend.

Tijdens de eerste actie in Brummen, werd een man aangehouden die in zijn woning 880 stuks zwaar vuurwerk had liggen. Daarnaast troffen agenten tientallen pakjes sigaretten van illegale afkomst aan. Het vuurwerk en de sigaretten zijn in beslag genomen.

Tijdens de tweede actie in Brummen werd een voertuig vol zwaar vuurwerk staande gehouden. Ter bescherming hadden de drie inzittenden wapens bij zich en in het voertuig lag een groot bedrag aan geld. De drie personen zijn aangehouden en het voertuig, wapens en geld zijn in beslag genomen. Van een van de inzittenden werd in zijn woning te Eerbeek nog meer zwaar vuurwerk aangetroffen.

In Velp werd ook donderdagavond een instap gedaan in een woning. Dit ook naar aanleiding van een Meld Misdaad Anoniem melding over illegaal vuurwerk. In de woning troffen ze inderdaad illegaal vuurwerk aan en is de bewoner aangehouden.

Foto’s: Politie Brummen

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com