Man racet met 124 kilometer per uur door Arnhem

Geplaatst op 11 november 2020, om 10:25 uur

ARNHEM – Dinsdagsvond hebben agenten op diverse plekken in Arnhem gecontroleerd op de naleving van de verkeersregels, onder andere is er gecontroleerd op de snelheid. Dit omdat de politie veel klachten kreeg uit de buurt.

Op de Voetiuslaan maakte een 26-jarige inwoner van Arnhem het wel erg bont. Hij werd in eerste instantie gecontroleerd, omdat hij tijdens het rijden een mobiele telefoon vasthield. Nadat deze man hiervoor een bekeuring had gekregen, reed hij met volle snelheid weg. Hierop werd zijn snelheid direct met de lasergun gecontroleerd, waarbij zijn snelheid werd gemeten met 124 kilometer per uur. Op deze weg is slechts 50 kilometer per uur toegestaan.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Agenten zijn direct achter de man aangereden en hielden hem verderop staande. Daar werd ter plekke zijn rijbewijs ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

In totaal is er acht keer een proces-verbaal opgemaakt voor het overschrijden van de snelheid. Op de IJssellaan werden onder ook snelheden gemeten van onder andere 84 en 93 kilometer per uur.

foto boven: Politie Arnhem