Alcomobilist botst achterop splinternieuwe auto in Dieren - GelreNieuws.nl

Alcomobilist botst achterop splinternieuwe auto in Dieren

Geplaatst op 6 december 2020, om 20:12 uur

DIEREN – Op de N348 in Dieren, ter hoogte van de Zutphensestraatweg, heeft zondagavond een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen een grijs bestelbusje en een blauwe personenauto. Hierbij raakte niemand gewond, wel is één bestuurster aangehouden.

Het grijze busje reed, naar zeggen van de bestuurster, door een glijpartij achterop de blauwe auto. De eigenaar van de blauwe auto baalde gigantisch, omdat hij zijn voertuig net twee dagen geleden splinternieuw had gekocht, zo gaf hij aan. De bestuurster van het grijze busje gedroeg zich volgens de eerste getuigen ter plekke direct vreemd en had een alcoholwalm om haar heen hangen. Hierop hebben omstanders de politie gebeld.

Aangehouden
De politie kwam ter plekke en lieten haar direct blazen. Hieruit bleek dat zij te veel had gedronken en zij is hierop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hoe veel ze exact gedronken heeft, zal uit nadere onderzoek op het bureau moeten blijken.

Een berger heeft het grijze busje afgesleept. De splinternieuwe blauwe auto kon met wat schade zelfstandig verder rijden.

foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com