Controle camper lijdt tot vondst gestolen spullen - GelreNieuws.nl

Controle camper lijdt tot vondst gestolen spullen

Geplaatst op 14 december 2020, om 17:12 uur

NIJMEGEN – In de nacht van zondag op maandag controleerden agenten een camper op de Nymaweg in Nijmegen. Bij de controle troffen ze een bijl aan in het bijrijdersportier.

Ook lagen er meerdere inbrekerswerktuigen in de camper en hoorden ze geluid uit de achterzijde van de camper komen. In de achterzijde van het voertuig troffen de agenten een tweede persoon aan. De camper bleek volgeladen met goederen die vermoedelijk afkomstig zijn van een bouwplaats. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om kabelhaspels, een zonnepaneel en bijbehorende transformatoren. De personen in de camper zaten onder de modder en de handen waren zwart.

Gezien het tijdstip, de omstandigheden en de aangetroffen goederen werden twee personen aangehouden op verdenking van heling. Heling is het kopen, bezitten of verkopen van gestolen artikelen en voertuigen.

Beide personen zijn naar het politiebureau overgebracht voor nader verhoor. Bent u afgelopen nacht slachtoffer geworden van een inbraak/ diefstal en mist u goederen van de foto? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 en vermeld registratiekenmerk 2020590214.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com