Drie gewonden bij ernstig ongeval in Westervoort - GelreNieuws.nl

Drie gewonden bij ernstig ongeval in Westervoort

Geplaatst op 19 december 2020, om 03:51 uur

WESTERVOORT – Bij een ernstig ongeval op de kruising Rivierweg met de Hamersestraat in Westervoort zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in totaal drie mensen gewond geraakt.

Rond 1.30 uur kwam de eerste 112-melding binnen. Omstanders verleenden eerste hulp. Een bestelbus was in botsing gekomen met een personenauto, mogelijk nadat één van de weggebruikers door het rode verkeerslicht was gereden. Vele hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter.

Twee slachtoffer uit de bestelbus, een man en een vrouw, moesten worden bevrijd door de brandweer. Ze zaten bekneld in het voertuig. Na enige tijd wist de brandweer de slachtoffers te bevrijden. Het derde slachtoffer uit de personenauto, hoefde niet bevrijd te worden. Allen zijn in aparte ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallendienst van de politie heeft tot zeker 4.00 uur onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeluk. De identiteit evenals hoe zwaar de verwondingen zijn van de slachtoffers, is nog niet bekend gemaakt door de politie.

Foto’s & Video: Roland Heitink