Gewelddadige woningoverval in Tiel - GelreNieuws.nl

Gewelddadige woningoverval in Tiel

Geplaatst op 13 december 2020, om 12:55 uur

TIEL– De politie is op zoek naar getuigen na een gewelddadige woningoverval in de Tolhuisstraat in Tiel. Zondagochtend 13 december, rond 09.30 uur kregen agenten een melding om ter plaatse te gaan naar de Tolhuisstraat. Daar bleek een gewelddadige woningoverval te hebben plaatsgevonden. De bewoner, een 54- jarige man, heeft uren vastgebonden gezeten in zijn eigen woning. Het slachtoffer is voor controle overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is direct een onderzoek gestart en is zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien en/of hebben gehoord.

In de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 december drongen, vermoedelijk drie verdachten, de woning van het slachtoffer binnen. Het slachtoffer werd vastgebonden, geslagen en bedreigd met een wapen. De verdachten verbleven enkele uren in zijn woning. Nadat zij de woning hadden verlaten, kon het slachtoffer zichzelf bevrijden en de politie alarmeren. De verdachten namen onder andere een portemonnee, telefoon en contant geld mee. Er is nog geen duidelijkheid over de manier waarop de verdachten de woning zijn binnengedrongen of over hun vluchtroute.

De politie is direct een onderzoek gestart naar de toedracht van deze gewelddadige woningoverval. Agenten doen in de omgeving buurtonderzoek, bekijken of er camerabeelden beschikbaar zijn en roepen getuigen op om zich te melden.

Foto’s Marco van Deick/Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com