Vernielde iPhone teruggevonden met Find my iPhone na overval in Arnhem - GelreNieuws.nl

Vernielde iPhone teruggevonden met Find my iPhone na overval in Arnhem

Geplaatst op 9 december 2020, om 21:48 uur

ARNHEM – Twee mannen hebben woensdagavond vermoedelijk een overval gepleegd in park Klarenbeek in Arnhem. De daders zouden gedreigd hebben met een vuurwapen-gelijkend voorwerp. De politie startte een Burgernetactie op.

De overval zou hebben plaatsgevonden in een bos aan de Bosweg, achter het de middelbare school Thomas a Kempis. Agenten spraken op de Bosweg met een man, vermoedelijk het slachtoffer. De politie is in het bosje rond 20.45 uur een onderzoek gestart. Na enige tijd onderzoek vond de politie op het terrein van zwembad Klarenbeek een mobiele telefoon door middel van Find my iPhone. Van wie die is, wordt nog onderzocht. De politie heeft de telefoon veiliggesteld met een DNA-kit, waardoor sporen behouden blijven.

Signalement
De mannen zouden volgens Burgernet mogelijk een vuurwapen hebben. Eén van de mannen droeg een donkerblauwe parajas en een zwarte trainingsbroek. De ander een zwarte broek, zwarte Nikes. Daarnaast is een bijzonder detail dat beide mannen een plastic tas van supermarkt Coop bij zich hadden. Mensen die ze zien lopen, worden verzocht direct 112 te bellen en niet zelf te handelen.

De daders zijn vooralsnog voortvluchtig. De politie verwacht later met meer informatie te komen.

foto’s: Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com