OVERZICHT | Alle incidenten tijdens de jaarwisseling 2020 – 2021 - GelreNieuws.nl

OVERZICHT | Alle incidenten tijdens de jaarwisseling 2020 – 2021

Geplaatst op 1 januari 2021, om 20:52 uur

REGIO – In dit bericht vindt u een overzicht van de grotere incidenten uit de regio tijdens oudjaarsdag 2020 en nieuwjaarsnacht 2021.

De foto’s zijn gemaakt door Roland Heitink, Jeffrey Slendebroek, Charles Moll, Dennis van Bemmel, Daniel Hol, Fernando Bot, John Beckmann en Luuk Beens van Persbureau Heitink.

Voertuigbranden in Arnhem, Nijmegen en Tiel

Arnhem, Nijmegen en Tiel werden in de avond en nacht geteisterd door autobranden. Zo waren er autobranden in Arnhem op De Bitterstraat, Agnietenplaats, Zwanebloemstraat, Rosendaalsestraat, Van Nesstraat en de Otis Reddingplein. In Nijmegen op de Pastoor Zegersstraat, Staddijk, Muntweg, Weurtseweg en de Industrieweg. In Tiel op de Wadenoijenlaan.

In alle gevallen gaan de hulpdiensten uit van brandstichting


Diverse andere branden in Arnhem

In Arnhem werden in diverse wijken containers in brand gestoken of vreugdevuren gemaakt die door de brandweer geblust werd. Daarnaast brandde er een keet af op een speelterrein aan de Whemedreef in Arnhem-Zuid. De keet hoort bij het Sportbedrijf van de gemeente Arnhem.


Agente Joyce even een brandweervrouw

Agente Joyce heeft een vuur weten te blussen bij winkelcentrum Presikhaaf Arnhem dankzij de ter plaatse gekomen brandweer.

 


Advertentie


Vuurwerkbom in woning ontploft, schade is groot

ARNHEM – In een tussenwoning aan de Krommeniehof in Arnhem is in de nacht van donderdag op vrijdag nieuwjaarsdag een vuurwerkbom ontploft in een woning. Er raakte niemand gewond. Lees verder »


Vernielingen in Arnhemse wijk Presikhaaf

In de Arnhemse wijk Presikhaaf zijn er tijdens de jaarwisseling vele branden gesticht en vernielingen gepleegd. Zo werd er diep in de nacht een prullenbak opgeblazen, waarbij de drukgolf zo groot was dat boven gevestigde ramen sprongen.


[VIDEO] Inbreker verstopt zich op balkon voor politie

ARNHEM – Een inbreker is in de nacht van donderdag op vrijdag nieuwjaarsdag aangehouden in een flatwoning boven winkelcentrum Presikhaaf in Arnhem. Hij probeerde zich te verstoppen

op het balkon, maar tevergeefs. Lees verder »


Diverse Caravans en tractorbanden in brand gestoken

De branden werden gesticht in Lunteren, Kootwijkerbroek en Harskamp


Branden in Tiel bij een school en op straat, ME grijpt in

De Mobiele Eenheid van de politie is tijdens de jaarwisseling in actie gekomen in Tiel zodat brandweermensen hun werk goed konden uitvoeren. Even daarvoor werd er een brand gesticht bij een school.


Drie agenten gewond bij ontruiming feest in Arnhem

ARNHEM – De politie heeft een einde gemaakt aan een feest in een pand aan de Koningsweg bij Arnhem. De Mobiele Eenheid kwam ter plaatse om de ontruiming ordelijk te laten verlopen. In beginsel zouden de ongeveer zeventig bezoekers en de organisator worden geverbaliseerd. Lees verder »


Auto volledig in lichterlaaie op nieuwjaarsdag in Zevenaar

ZEVENAAR – Op de Brederostraat in Zevenaar heeft vrijdagochtend nieuwjaarsdag omstreeks 6.30 uur een autobrand gewoed.  Bij deze brand is de auto geheel verwoest. Lees verder »


 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com