Twee arrestaties na schietpartij, inval in Duiven - GelreNieuws.nl

Twee arrestaties na schietpartij, inval in Duiven

Geplaatst op 8 januari 2021, om 13:15 uur

LOO/DUIVEN/ARNHEM – De politie heeft twee aanhoudingen verricht na een schietincident in Loo (gemeente Duiven). Het gaat om twee 19-jarige mannen uit Duiven en de gemeente Berg en Dal, ze zitten vast.

Aan het einde van donderdagmiddag kwam er een melding binnen van het schietincident aan de Loowaard. Een auto werd daar, vermoedelijk na een conflict, beschoten. De achterruit werd daarbij geraakt, maar gelukkig raakte er niemand gewond.

Inval bij Van der Valk
De politie is direct een onderzoek gestart. Er werd een arrestatieteam ingezet om aan het eind van de avond een inval te doen bij een hotelkamer bij Van der Valk Hotel in Duiven, omdat er aanwijzingen waren er een of meerdere verdachten daar zaten. Echter troffen ze daar niets aan. Even later konden politieagenten de verdachten aanhouden aan de Apeldoornseweg in Arnhem. Er wordt verder onderzoek verricht naar de toedracht van het schietincident.

Mensen die meer weten, tips hebben of mogelijk getuige zijn geweest van het schietincident wordt gevraagd contact op te nemen. Dat kan via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000.

foto’s: Persbureau Heitink

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com