Auto met vier inzittende crasht op de heide in Hoog Soeren - GelreNieuws.nl

Auto met vier inzittende crasht op de heide in Hoog Soeren

Geplaatst op 20 februari 2021, om 13:46 uur

HOOG SOEREN – Zaterdagmiddag is er een flink ongeval gebeurd op de Pomphulweg in Hoog Soeren. Hierbij raakten twee personen gewond.

Omstreeks 12:30 uur kwam de melding binnen waarna de hulpdiensten werden opgeroepen. Onder andere de brandweer en een ambulance kwamen ter plaatse. Een grote jeep is door nog onbekende oorzaak uit de bocht gevlogen en over de kop gerold. De auto kwam na de koprol in de heide tot stilstand.

Gewonden
In het voertuig zaten vier personen, waarvan er drie zelfstandig uit het voertuig konden komen en zijn gecontroleerd door de ambulancemedewerkers. De bestuurder van het voertuig is door de brandweer en ambulancemedewerkers, middels een wervelplank, uit de auto gehaald en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. Ook een bijrijder is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De andere twee inzittende liepen alleen lichte verwondingen op en hoefden niet naar het ziekenhuis toe.

Er is op het wegdek een remspoor van tientallen meters te zien. De Pomphulweg is nog afgesloten door de politie voor onderzoek. De andere hulpdiensten zijn inmiddels vertrokken.

Foto’s: Regio06Fotografie/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com