Jongeman zit op dak van woning, valt er vanaf en raakt zwaargewond - GelreNieuws.nl

Jongeman zit op dak van woning, valt er vanaf en raakt zwaargewond

Geplaatst op 19 februari 2021, om 20:12 uur

APPELTERN – Vrijdagmiddag zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een incident wat heeft plaatsgevonden op de Munseweg in Appeltern. Hier viel een jongeman van het dak af.

Omstreeks 15:40 uur kwamen meerdere politie-eenheden ter plaatse zij de melding kregen van een jongen die op het dak van een woning zat. De politie ging ter plekke met de jongeman in gesprek, maar hij kwam vervolgens ten val op de grond, waarna alle hulpverlening is opgestart. Dit meldt de politie op Facebook. Ook kwam de traumahelikopter ter plaatse om de persoon te behandelen.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen, onder begeleiding van de artsen van de traumahelikopter, naar het ziekenhuis overgebracht.

Naar aanleiding van meerdere vragen uit de buurt, meldt de politie het volgende op Facebook: ‘In verband met de privacy doen wij geen uitspraken over de toedracht. Wel kunnen wij melden dat het niet om een suïcideactie gaat. Desondanks is het goed om het volgende onder de aandacht te brengen: Heeft u hulp nodig of zit u met vragen over zelfdoding? Bel dan direct met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900-0113 (24/7 bereikbaar) of kijk op 113.nl.’

Foto’s: Marco van Deick/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com