Motoragent ten val gekomen bij aanrijding afrit A50 - GelreNieuws.nl

Motoragent ten val gekomen bij aanrijding afrit A50

Geplaatst op 26 februari 2021, om 11:12 uur

HETEREN – Bij een afrit langs de A50 is donderdagavond een motoragent ten val gekomen nadat hij een voertuig een stopteken gaf. De motoragent reed in herkenbaar tenue en wilde de bestuurder van het voertuig staande houden nadat hij op de snelweg een te hoge snelheid constateerde.

Zowel de motoragent, werkzaam bij de Landelijke Eenheid, als de bestuurder van het voertuig namen de afrit richting Heteren, waar zich op de vluchtstrook een aanrijding heeft voorgedaan. Hierbij is de motoragent ten val gekomen. Mede omdat dit bij lage snelheid lijkt te zijn gebeurd, vallen de verwondingen van de agent mee. Hij is nog wel door ambulancepersoneel gecontroleerd.

Om zorgvuldig onderzoek te kunnen doen naar de omstandigheden, wordt het onderzoek door de eenheid Oost-Nederland gedaan. De bestuurder van het voertuig, een man van 33 uit ’s Hertogenbosch, is aangehouden.

Oproep
Heeft u donderdagavond 25 februari rond 19:15 uur iets gezien op de A50 of de afrit 18 – Heteren vanuit de richting Wageningen? Neem dan contact met de politie op. Ook zijn ze op zoek naar automobilisten die mogelijk dashcambeelden van kort voor, tijdens of na de aanrijding hebben en deze met de politie kunnen delen. U kunt contact met hen opnemen via 0900 – 8844 of politie.nl met zaaknummer 2021087546.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com