Bestuurder raakt auto en rijbewijs kwijt na asociaal rijgedrag - GelreNieuws.nl

Bestuurder raakt auto en rijbewijs kwijt na asociaal rijgedrag

Geplaatst op 17 maart 2021, om 12:02 uur

ARNHEM – Dinsdagmiddag hebben de agenten van Team Verkeer Oost-Nederland een agressieve bestuurder, die op de A325 onder andere mensen via de vluchtstrook inhaalde, aangehouden. De man is de auto en zijn rijbewijs kwijt geraakt.

De agenten kregen dinsdagmiddag een melding over een agressieve bestuurder op de A325 welke mensen zou inhalen over de vluchtstrook. Korte tijd later zagen de agenten het betrokken voertuig met verhoogde snelheid over de John Frostbrug rijden. Nadat de bestuurder de politie had gezien, ging hij al driftend en met hoge snelheid er vandoor over het Airborneplein. Hier reed hij ook door het rode verkeerslicht heen. “Door de verkeersdrukte reed de bestuurder zich vast op de John Frostbrug. Samen met toegesnelde collega’s hebben wij de verdachte staande kunnen houden.” Zo meldt de politie op Facebook. De verdachte is zijn rijbewijs en de gehuurde auto kwijt, tevens zal er ook een proces-verbaal tegen hem worden opgemaakt.

Wat agenten ook nog op viel in de politiesystemen, is dat de bestuurder al bijna een jaar in het bezit is van zijn rijbewijs en deze ook al eens mocht inleveren bij hen. “En net als toen moest de bestuurder met een begeleider rijden… maar wederom was deze niet aanwezig.” Aldus de politie. Binnenkort mag de officier van justitie zich over deze zaak gaan buigen.

Foto: Politie Team Verkeer Oost-Nederland

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com