Dollemansrit door dronken bestuurder eindigt in Doornenburg - GelreNieuws.nl

Dollemansrit door dronken bestuurder eindigt in Doornenburg

Geplaatst op 29 mei 2021, om 22:46 uur

ANGEREN / DOORNENBURG – Zaterdagavond heeft er een dollemansrit door Angeren en Doornenburg plaatsgevonden. Meerdere fietsers moesten aan de kant springen omdat dat bestuurder over fietspad reed.

Rond 21.20 uur zijn de hulpdiensten, waaronder twee brandweervoertuigen, een ambulance en zeker vijf politiewagens, gealarmeerd voor het incident. In Angeren heeft een man in een rode Volkswagen golf meerdere midden geleiders eruit gereden en iets verderop in Angeren vloog de Golf uit de bocht en belandde hij op het fietspad.

Op een haar na gemist
Vervolgens reed de bestuurder verder over het fietspad met als gevolg bijna meerdere ongelukken veroorzaakte, fietsers werden op een haar na gemist. Een getuige verklaard dat fietsers nog maar net op tijd aan de kant kon springen. De verdachte reed gedeeltelijk ook op de velgen door.

De dollemansrit eindigde aan de Krakkedel in Doornenburg. Het incident trok erg veel bekijks uit de hele buurt. De politie heeft de man laten blazen en aangehouden. Hieruit bleek dat de bestuurder in ieder geval te veel alcohol op had. De auto wordt afgesleept door een berger.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com