Fietser zwaargewond bij ernstige aanrijding in Zutphen - GelreNieuws.nl

Fietser zwaargewond bij ernstige aanrijding in Zutphen

Geplaatst op 28 mei 2021, om 19:19 uur

ZUTPHEN – Op de Kruising Den Elterweg met de Laan naar Eme in Zutphen heeft een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto. De fietser raakte hierbij zwaargewond.

Even voor 16:45 uur kwam de melding bij de meldkamer binnen waarna de hulpdiensten groots uitrukte met onder andere een traumahelikopter. Ter plaatse wilde een fietser de kruising oversteken, maar werd daarbij door nog onbekende oorzaak geschept door een auto. Bij het ongeval raakte de fietser zwaargewond en is onder begeleiding van de politie naar de locatie van de gelande traumahelikopter gebracht.

Leuvenheim
In een weiland langs de Arnhemsestraat in Leuvenheim stond de traumahelikopter te wachten op het slachtoffer wat zwaargewond was geraakt bij de aanrijding. Toen het slachtoffer aankwam is deze eerst door de trauma-arts behandeld. Daarna is het slachtoffer overgeladen in de traumahelikopter en overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. Voor zover bekend raakte de bestuurder van de auto niet gewond.

Op de locatie van het ongeval wordt momenteel uitvoerig onderzoek gedaan door de verkeersongevallenanalyse (VOA). Voor alsnog is onbekend hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Ook is nog onbekend hoelang het onderzoek op de kruising zal duren.

foto’s: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com