Man overleden na steekpartij in Arnhem: verdachte meldt zichzelf bij politie - GelreNieuws.nl

Man overleden na steekpartij in Arnhem: verdachte meldt zichzelf bij politie

Geplaatst op 10 mei 2021, om 13:09 uur

ARNHEM – De politie is zondagavond een onderzoek gestart naar een steekpartij in een woning aan de Dragonstraat in Arnhem. Hierbij overleed een 27-jarige man uit Doesburg. Een 24-jarige man uit Arnhem is diezelfde avond aangehouden.

ZIE OOK: Man in kritieke toestand na steekpartij in Arnhem

Een 27-jarige man uit Doesburg was op dat moment in de woning in Arnhem en raakte zwaargewond. Hij overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, zo bevestigde de politiewoordvoerder maandag aan het begin van de middag. Er werd een onderzoek opgestart en de straat werd ruim afgezet. Ook werd er gebruik gemaakt van Burgernet om mensen uit te laten kijken naar de verdachte. Diezelfde avond meldde hij zich op het politiebureau waarna hij aangehouden werd.

Getuigen en camerabeelden gezocht
Het onderzoek is in volle gang en we zoeken uit wat deze avond gebeurd is. Als er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben rond 21:50 uur ter hoogte van de Dragonstraat in Arnhem horen we dat graag. Mochten mensen camerabeelden hebben in de omgeving van de Dragonstraat, ontvangen we die ook graag. Tips en informatie doorgeven kan via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Foto’s & video: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com