Dieren: auto belandt in het riet, bestuurder verlaat ongeval - GelreNieuws.nl

Dieren: auto belandt in het riet, bestuurder verlaat ongeval

Geplaatst op 26 juni 2021, om 12:26 uur

DIEREN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de rotonde van de Kanaalweg met de Imboslaan in Dieren een auto uit de bocht gevlogen en in het riet langs het kanaal beland.

Twee jonge mannen fietste omstreeks 02:00 uur over de rotonde toen ze de auto in het riet langs het kanaal zagen liggen. De jongemannen zijn van de fiets gestapt en hebben gecontroleerd of er iemand in het voertuig zat, echter was het voertuig leeg. De bestuurder is vermoedelijk na het ongeval uitgestapt en heeft zijn auto op slot gedaan.

Na de controle van het voertuig hebben de jongemannen de politie gebeld om te melden dat er een auto langs het kanaal lag. De politie is ter plaatse geweest en heeft het voertuig gecontroleerd. De agenten gaan de bestuurder van het voertuig een huisbezoek brengen.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. Wel is op de rotonde een flink spoor te zien wat de auto vermoedelijk gereden heeft en waar hij uit de bocht is gevlogen. Of de bestuurder verwondingen heeft opgelopen bij het ongeval is onbekend.

Foto’s: Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com