Opnieuw raak in Arnhem: twee auto’s in brand gestoken

Geplaatst op 30 juni 2021, om 02:01 uur

ARNHEM – In de nacht van dinsdag op woensdag was het opnieuw raak in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Twee auto’s werden aan het begin van de nacht in de brand gestoken.

Even voor 1.00 uur werd de brand ontdekt op de Van Borselenstraat. De brandweer heeft het vuur snel weten te blussen. De auto’s stonden achter elkaar geparkeerd, maar zowel beide voorkanten als achterkanten hebben gebrand. Daarnaast is er een flesje gevonden met vermoedelijk brandstof daarin. De politie heeft het flesje in een bewijszak gedaan voor nader onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De afgelopen weken zijn er weer regelmatig autobranden in de Gelderse hoofdstad. In de afgelopen weken stonden er auto’s in brand in zowel de wijk Schuytgraaf als Elderveld. In de nacht van zondag op maandag was het nog raak in de wijk Presikhaaf. Aan de Honigkamp was een auto in de brand gestoken en waren er twee mannen betrapt door een buurtbewoner. Ze sloegen op de vlucht toen hij hun riep. Ook toen werd er gesproken over vloeistof in een flesje of een Molotov cocktail.

Foto’s: Roland Heitink