Twee gewonden bij botsing in Nijmegen: kind naar het ziekenhuis

Geplaatst op 12 juni 2021, om 13:29 uur

NIJMEGEN – Op de kruising van de IJpenbroekweg met de Broekstraat in Nijmegen heeft zaterdagochtend een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Rond 11.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor het ongeval. Op de kruising kwamen de voertuigen met elkaar in botsing. Één van de voertuigen kwam tot stilstand tegen de bosje aan overkant. De politie ter plaatse laat weten dat het om een kopstaartbotsing gaat. Bij het ongeval was ook een kind betrokken, deze heeft een trauma beertje gekregen van de hulpdiensten. Het betrokken kind is door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De andere bestuurster, een vrouw, is ook overgebracht naar het ziekenhuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Door het ongeval was er korte tijd hinder voor het verkeer op de IJpenbroekweg. Vanwege het ongeval waren op beide wegdelen een rijbaan afgesloten voor het verkeer. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. Tijdens het bergen was de IJpenbroekweg korte tijd volledig dicht voor het verkeer.

Foto’s: Jesse van den Hater / Persbureau Heitink