Auto belandt ondersteboven in sloot in Zevenaar

Geplaatst op 1 juli 2021, om 13:33 uur

ZEVENAAR – Op de Babberichseweg in Zevenaar heeft een automobilist een engeltje op zijn schouders gehad bij een ongeluk. Hij raakte met 80 kilometer per uur de macht over het stuur kwijt en belandde op kop in een sloot.

Het stuk waar het ongeval heeft plaatsgevonden mag men 80 kilometer per uur rijden. Mogelijk is de bestuurder met deze snelheid de macht over zijn stuur verloren doordat de weg vol stond met water door extreme regenval op dat moment.

De auto heeft achterwaarts een lantaarnpaal uit de grond gereden en is vervolgens over de kop geslagen in een droge sloot en daarbij op kop tot stilstand gekomen. Bij aankomst van de politie zat de persoon nog vast in zijn auto. Gezien de penibele situatie heeft de politie het slachtoffer uit de auto gepraat. Een gealarmeerde traumahelikopter werd geannuleerd.

Ambulancepersoneel heeft de persoon nagekeken, maar deze bleek, buiten de enorme schrik, er zonder kleerscheuren vanaf te zijn gekomen. Een berger zal het voertuig uit de sloot verwijderen.