Grote zoekactie naar vermiste 88-jarige man in Doesburg - GelreNieuws.nl

Grote zoekactie naar vermiste 88-jarige man in Doesburg

Geplaatst op 21 juli 2021, om 21:40 uur

DOESBURG – Vanaf de Maartenhof in Doesburg is sinds dinsdagavond een 88-jarige demente man vermist. De familie van de man maakt zich zorgen en de politie noemt het een urgente vermissing. Zij roepen daarom ook de hulp in van het publiek.

De dochter van de man laat weten dat haar vader dinsdagavond rond 21:45 uur boos uit huis weggelopen was en hij nog steeds niet thuisgekomen is. “Ik maak me enorme zorgen”, aldus de dochter op Facebook. De politie is inmiddels flink aan het zoeken en noemen het een urgente vermissing.

De politiehelikopter heeft in de ochtend zeker een uur boven Doesburg gevlogenn. In de avond is er een zoekactie opgestart door het RHWW uit Duiven. Meerdere teams zijn uitgestuurd naar locaties. Daarnaast is er een boot die over de IJssel vaart en is er een team met een drone die vanuit de lucht aan het zoeken is.

Signalement
De politie verspreidde eerder woensdagochtend een burgernetbericht met het signalement van de man. Het gaat om een 88-jarige demente man, 1.75 meter lang, heeft een smal postuur en heeft grijs haar. Hij draagt een beige jas met een grijze broek eronder.

Woensdagochtend rond 10:45 uur was de man nog steeds niet terecht, zo meldt de politiewoordvoerder desgevraagd. Mensen die de man zien, worden verzocht direct 112 te bellen.

foto via Facebook van de dochter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com