Vier verdachten aangehouden voor steekpartij in Doorwerth - GelreNieuws.nl

Vier verdachten aangehouden voor steekpartij in Doorwerth

Geplaatst op 16 augustus 2021, om 18:41 uur

DOORWERTH – Bij het steekincident zondagmiddag is een 35-jarige inwoner uit Doorwerth gewond geraakt. De politie heeft vier verdachten aangehouden nadat zij er vandoor waren gegaan in een auto, aldus de politie.

Kort na 15:30 uur kwam de eerste melding van een steekpartij binnen bij de meldkamer. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, zijn met spoed uitgerukt. De helikopter werd vliegend boven het incident geannuleerd. Buurtbewoners geven aan dat er arbeidsmigranten verblijven in het gebouw, of dit ook daadwerkelijk zo is, is niet bekend. Buurtbewoners vertellen ook dat ze veel geschreeuw hebben gehoord.

Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De recherche heeft ter plekke onderzoek gedaan in de woning en op de parkeerplaats.

Aanhouding
De verdachten waren weggereden in een auto. De politie slaagde erin om het voertuig een half uur later te traceren en staande te houden. De verdachten hebben geen vast woonadres en ze zijn 23, 31, 40 en 60 jaar oud.

Een dag na het incident is het volgens de politie nog niet duidelijk waarom het conflict ontstond en waarom er gestoken is. ‘Wie welke rol speelde moet onderzoek uitwijzen’, aldus de politiewoordvoerder.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com