Wederom meerdere auto’s in brand in Arnhem

Geplaatst op 6 augustus 2021, om 13:01 uur

ARNHEM – Vrijdag vroeg in de ochtend hebben er wederom meerdere auto’s in brand gestaan in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Ditmaal was het raak op de Van Kampenstraat.

Even voor 6:30 uur werd de brandweer opgeroepen, zij kwamen met spoed ter plaatse. Bij aankomst bleken er drie auto’s, allen aan de voorzijde te branden. De drie auto’s stonden in een parkeerhaven geparkeerd, ze stonden niet allemaal direct naast elkaar. De auto’s zijn afgezet met politielint, naar verwachting gaat de politie onderzoek verrichten.

Eerder deze week brandde er al meerdere auto’s uit op verschillende straten in de wijk. Een eigenaar van een auto gaf aan aankomende week met zijn auto op vakantie te gaan, hij heeft inmiddels contact met de verzekering.

Burgernet
Vanmorgen werd er kort na de melding van de autobrand een burgernet melding uitgedaan. Hierin stond direct 112 te bellen bij het zien van een persoon met donkere jas en donkere schoenen met witte achterzijde. In een later bericht stond vermeld dat de persoon nog niet is aangetroffen.

Foto’s: Sarina Scheper / Persbureau Heitink