VIDEO: Arrestatieteam houdt man aan na steekpartij in Ede - GelreNieuws.nl

VIDEO: Arrestatieteam houdt man aan na steekpartij in Ede

Geplaatst op 11 september 2021, om 20:18 uur

EDE – Op de Rembrandtlaan in Ede is zaterdag aan het begin van de avond een man gewond geraakt bij een steekpartij. Het arrestatieteam is ingezet om de verdachte te overmeesteren.

Rond 18:40 uur werd het incident gemeld, waarna de politie en ambulance met spoed ter plaatse kwamen. Een getuige reed voorbij met een auto en zag de bebloede man. De getuige verleende direct eerste hulp aan het slachtoffer tot de hulpdiensten arriveerde. Volgens de getuige zou het slachtoffer hebben verteld dat hij in zijn eigen woning is neergestoken. Dit zou gebeurd zijn door iemand die in zijn woning is gekomen. Dit is echter niet bevestigd door de politie.

Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De straat is door het incident volledig afgezet.

Arrestatieteam
De dader van de steepartij verblijft mogelijk in zijn woning, ook aan de Rembrandtlaan in Ede. Het arrestatieteam (AT) is ter plaatse om de verdachte aan te houden. Het AT vloog met een drone, dit om in de woning waar de verdachte zou zijn te kunnen kijken. Een onderhandelaar probeerde de mogelijke dader naar buiten te praten, maar dat lukte niet. Het arrestatieteam is de woning binnengedrongen, zij hebben één man aangehouden.

Wat er precies heeft afgespeeld is nog onbekend, naar verwachting start de politie een onderzoek. Vorige week werd de man ook al door het arrestatieteam aangehouden nadat die liep te zwaaien met een mes.

Foto’s & Video: Persbureau Heitink 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com