Wéér een ongeval op de Velperweg in Arnhem - GelreNieuws.nl

Wéér een ongeval op de Velperweg in Arnhem

Geplaatst op 7 september 2021, om 19:48 uur

ARNHEM – Dinsdag aan het begin van de avond heeft er op de kruising Velperweg met de Julianalaan in Arnhem een ongeval plaatsgevonden tussen een motor en een personenauto.

Even na 18:00 uur gebeurde het ongeluk. Ter plaatse bleek dat de personenauto, komend vanaf de Julianalaan, de Velperweg op wilde rijden. Bij het afslaan zag de bestuurder de motorrijder over het hoofd met een flinke botsing als gevolg. Één persoon raakte gewond. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval liepen de voertuigen forse schade op, deze zullen worden geborgen door een bergingsbedrijf.

Vaker ongelukken
Recent gebeurde een aantal meter verderop ook een ongeval, daarbij kwamen twee personenauto’s met elkaar in botsing. Op de Ir J.P. van Muijlwijkstraat, het verlengde van de Velperweg, gebeurde zondag ook een ongeval. Toen bellande een personenauto ondersteboven op de weg. Buurtbewoners gaven zowel bij het ongeval op de Ir J.P. van Muijlwijkstraat als dit ongeval met de motorrijder aan dat er op deze wegen geregeld weggebruikers te hard rijden. Of dat bij dit ongeval ook van toepassing is, is onbekend.

Foto’s: Sarina Scheper / Persbureau Heitink 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com