Boom valt om op auto op N842 bij Groesbeek - GelreNieuws.nl

Boom valt om op auto op N842 bij Groesbeek

Geplaatst op 7 oktober 2021, om 21:08 uur

GROESBEEK – Op de Nijmeegsebaan (N842) bij Groesbeek is een boom deels op een auto gevallen. De bestuurder schrok enorm.

De brandweer werd rond 19:50 uur met spoed opgeroepen omdat de boom erg verkeersgevaarlijk lag en bestuurders op deze 80 kilometer per uur weg hard aan kwamen rijden. Andere bestuurders probeerden met hun telefoonzaklampen het overige verkeer te waarschuwen om vaart te minderen.

Niet tijdig remmen
Op de N842 was het nog redelijk druk op het tijdstip dat de boom omviel. Één auto kon niet meer tijdig remmen en is geraakt door de boom. De boom viel deels op de ruit van de auto en de motorkap. De bestuurder raakte niet gewond, maar de schrik zat er flink in. De auto raakte wel beschadigd met onder andere een kapotte voorruit en een ingedeukte motorkap.

Één rijstrook was volledig geblokkeerd en een andere deels dor overhangende takken. De brandweer heeft de overhangende takken direct weggehaald, zodat het verkeer er rustig aan langs kon. De politie begeleide het verkeer langs de zagende brandweerlieden.

foto’s: John Beckmann & Waldie Rutten / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com