Karlijn na lange zoektocht levend gevonden in eigen huis - GelreNieuws.nl

Karlijn na lange zoektocht levend gevonden in eigen huis

Geplaatst op 29 oktober 2021, om 00:42 uur

ARNHEM – Het vermiste meisje Karlijn werd donderdag aan het eind van de middag teruggevonden bij haar ouderlijk huis in Arnhem. Dat familie is erg blij dat ze weer terug is na drie dagen in grote onzekerheid.

Karlijn werd donderdag sterk vermagerd en verzwakt teruggevonden. “We zijn blij dat we Karlijn weer in de armen kunnen sluiten”, is te lezen in een verklaring van de familie. Omdat het meisje sterk vermagerd is teruggevonden is er nog wel reden tot zorg, blijkt uit diezelfde verklaring. “Ze krijgt nu medisch zorg en we hopen op een goed herstel.”

Dagenlang werd naar het meisje gezocht. Grote zoekacties in de omgeving van haar woonplaats bij Oosterbeek brachten niets op. Ook woensdagavond in Otterlo dacht ze gezien te zijn, waarna daar vele buurtbewoners de omgeving uitkamde met zaklampen.

Nu ze weer veilig thuis is, hoopt de familie dat ze snel weer verder kunnen met hun leven. Ze vragen aan iedereen die de foto van het meisje heeft gedeeld op sociale media om die zo snel mogelijk weer te verwijderen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com