Man drie keer in rug gestoken in Nijmegen: politie doet onderzoek - GelreNieuws.nl

Man drie keer in rug gestoken in Nijmegen: politie doet onderzoek

Geplaatst op 28 oktober 2021, om 07:18 uur

NIJMEGEN – Woensdagavond kreeg de politie een melding van een steekincident op de Van Beethovenstraat in Nijmegen. Het slachtoffer bleek elders te zijn gestoken, waarna deze was gevlucht en hij op de Van Beethovenstraat de hulpdiensten belden.

De hulpdiensten kregen rond 23:00 uur de melding. De politie ter plekke liet weten dat het slachtoffer al in het centrum van Nijmegen gestoken was, hij had onder andere drie steekwonden in zijn rug. Het slachtoffer werd opgehaald door een vriend die heb met een scooter naar de Van Beethovenstraat bracht, waar een groepje vrienden stond. Één van hen heeft direct de hulpdiensten gewaarschuwd. Waarom de hulpdiensten niet ter plekke in het centrum gebeld waren, konden zowel de betrokkenen als de politie nog niet vertellen.

Het slachtoffer raakte gewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht, waarna hij later verhoord zal gaan worden. De politie doet verder onderzoek en heeft alle gegevens van de aanwezigen genoteerd. Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht.

foto’s: Dennis Peters / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com