Ruim 400 boetes bij controles in Arnhemse wijken Presikhaaf en ’t Broek - GelreNieuws.nl

Ruim 400 boetes bij controles in Arnhemse wijken Presikhaaf en ’t Broek

Geplaatst op 2 november 2021, om 21:28 uur

foto: Dennis van BemmelARNHEM – Dinsdag zijn bij verschillende controles in de Arnhemse wijken Presikhaaf en ’t Broek ruim 400 boetes uitgedeeld, zo meldt de politie. Dit zijn onder meer controles geweest op snelheid.

De politie controleerden vandaag in de wijk na klachten, zo schrijft wijkagent Yilmaz op Instagram. Daarom is op de IJssellaan een snelheidscontrole neergezet. Hierbij is tenminste één voertuig geflitst die 115 kilometer per uur reed in de 50-zone. Alleen voor de snelheidsovertredingen zijn er al ongeveer 330 bekeuringen uitgedeeld, aldus de wijkagent.

“Opmerkelijk veel”
Daarnaast liet de politie weten dat er ook een kleine 100 bekeuringen zijn uitgedeeld voor onder andere het rijden zonder rijbewijs. De politie vertelde dat opmerkelijk veel bestuurders zonder enig rijbewijs reden. Om hoe veel bestuurders dit precies gaat, is niet bekend gemaakt.

Als laatste sluit de politie af met een waarschuwing: “Houd er rekening mee dat er aankomende tijd meerdere controles uitgevoerd gaan worden. Een gewaarschuwd mens…”

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com