Sidney (21) uit Zevenaar om het leven gebracht door haar eigen vriend - GelreNieuws.nl

Sidney (21) uit Zevenaar om het leven gebracht door haar eigen vriend

Geplaatst op 29 november 2021, om 20:16 uur

ZEVENAAR – De 21-jarige Sidney uit Zevenaar die in de nacht van dinsdag 23 op woensdag 24 november werd gevonden na een onwel wording, is vermoedelijk om het leven gebracht door haar vriend. Dat melden diverse betrouwbare bronnen aan Boevennieuws.pro.

Maandag aan het eind van de middag kwam de politie met een persbericht over een incident in een woning aan het Vestersbos in Zevenaar. De 21-jarige vrouw werd na een melding in slechte toestand aangetroffen. Ze is gereanimeerd door hulpverleners en naar het ziekenhuis gebracht. Er kwam informatie dat de vrouw mogelijk het slachtoffer was geworden van een misdrijf. De politie is een onderzoek gestart en Forensische Opsporing heeft onder andere sporenonderzoek gedaan in de woning.

Tekst gaat door onder de advertentie

Op woensdag 24 november werd in de middag een verdachte aangehouden; een 21-jarige man uit Zevenaar. Nu meldt Boevennieuws.pro dat het gaat om de vriend van het slachtoffer. Hij zou een drugsprobleem hebben. Volgens geruchten zou hij ook die bewuste nacht onder invloed van drugs zijn geweest. Zijn vriendin verbleef die nacht bij hem. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog onduidelijk. Wel wordt duidelijk dat hij zijn vriendin door middel van verwurging of verstikking om het leven zou hebben proberen te brengen.

De vrouw heeft enkele dagen in coma gelegen in het ziekenhuis, waarna ze in de nacht van zondag op maandag overleed. Bekenden omschrijven het slachtoffer als een allemansvriend die nooit ruzie maakte en graag iedereen te vriend hield.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com