Oma en opa overleden ongeval A325, kleinkind in kritieke toestand - GelreNieuws.nl

Oma en opa overleden ongeval A325, kleinkind in kritieke toestand

Geplaatst op 28 november 2021, om 17:21 uur

ELST – Op de A325 bij knooppunt bij Elst (knooppunt Ressen), tussen Arnhem en Nijmegen in, heeft een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden tussen vijf personenauto’s en een bestelbusje. Onder andere werden er twee traumahelikopters werden gealarmeerd. De politiewoordvoerster bevestigd dat er twee volwassenen zijn overleden en één kind is zwaargewond geraakt. Een ander kind raakte lichter gewond. Het gaat om opa, oma en hun kleinkinderen.

De hulpdiensten rukten rond 16:45 uur massaal uit voor het ongeval, ook werden er twee traumahelikopters opgeroepen voor het ongeval. Op de A325 waren vijf auto’s en een bestelbusje met elkaar in botsing gekomen doordat het bestelbusje op een file inreed. Bij het ongeval, waarbij een bestelbusje achterop een file inreed, zijn twee volwassenen overleden, zo meldt de politiewoordvoerder. Het meisje in de auto raakte ernstig gewond en is naar het Radboud ziekenhuis overgebracht. Haar toestand is zorgwekkend. Het jongetje in de auto is met lichtere verwondingen ook overgebracht naar het ziekenhuis. Het gaat om opa, oma en hun kleinkinderen.

Aangehouden
De bestuurder van de bestelbus is aangehouden en wordt vanavond nog verhoord, zo meldt politiewoordvoerster. De inzittende van de vier andere betrokken auto’s raakten niet gewond.

De snelweg in de richting van Nijmegen is voorlopig volledig dicht door het ongeval en later het politieonderzoek. Ook ontstond er direct een flinke file en is er een omleiding ingesteld.

Foto’s: Roland Heitink / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com