Vrouw (18) overleden na aanrijding met auto: bestuurder (33) aangehouden - GelreNieuws.nl

Vrouw (18) overleden na aanrijding met auto: bestuurder (33) aangehouden

Geplaatst op 24 november 2021, om 19:48 uur

ARNHEM – Op de IJssellaan in Arnhem, ter hoogte van het Gildemeestersplein, is woensdagavond een aanrijding gebeurd. Hierbij is een 18-jarige vrouw overleden, zo maakte de politie donderdagochtend bekend.

Het gebeurde rond 18:40 uur, waarna de politie, twee ambulances en de traumahelikopter met spoed ter plekke kwamen. Ter plekke bleek een auto een voetgangster geschept te hebben. De jongedame raakte hierbij ernstig gewond, waarna ze per ambulance onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis is vervoerd. Bij het GelreDome is een arts van de traumahelikopter nog snel ingestapt, waarna de reis vervolgd werd. Helaas mocht alle hulp niet baten en is de vrouw in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

De bestuurder van de auto, een 33-jarige man uit Arnhem, is na de aanrijding aangehouden door de politie. De politie geeft aan dat dit ‘voor het onderzoek’ is. De politie roept getuigen zich op te melden bij de politie. Zij zijn vooral specifiek op zoek naar de bestuurder van een grijze auto die langsgereden was op het moment van het ongeval. De bestuurder heeft mogelijk gezien wat er gebeurde, zo schrijft de politie.

De weg is lange tijd afgesloten geweest vanwege politieonderzoek.

foto’s: Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com