Groot onderzoek bij daglicht in Arnhemse wijk Geitenkamp - GelreNieuws.nl

Groot onderzoek bij daglicht in Arnhemse wijk Geitenkamp

Geplaatst op 7 december 2021, om 15:57 uur

ARNHEM – De politie is dinsdag in de loop van de dag bezig met een groots onderzoek op de Willem Beijerstraat in de Arnhemse wijk Geitenkamp na de dood van een persoon maandagavond. Hij bleek met geweld om het leven te zijn gebracht.

Omstreeks 23.10 uur die avond werden hulpdiensten met spoed opgeroepen. Ter plaatse waren omstanders bezig met een reanimatie. De reanimatie is door de Arnhemse hulpdiensten overgenomen. Ze hebben vervolgens de straat met linten afgesloten. De man is ondanks de inspanning van de hulpverleners overleden. Buurtbewoners die eerste hulp verleenden melden dat de man meerdere keren is neergestoken.

Zie ook: Neergestoken man overlijdt in Arnhemse wijk Geitenkamp

’s nachts is er onderzoek gedaan en met daglicht is dit verder gegaan. De forensische opsporing van de politie is met meerdere bussen ter plaatse en zijn bezig met onderzoek. Ook zijn er speurhonden ingezet op zoek naar informatie in tuinen, speeltuinen, containers en onder auto’s.

Het slachtoffer is een 47-jarige man die een vluchtelingenachtergrond heeft en sinds enkele jaren in de buurt woonde, zeggen omwonenden tegen Omroep Gelderland. Ze omschrijft het slachtoffer als ‘een rustige jongen’, die geen trammelant veroorzaakte.

Politie zoekt getuigen
Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie of camerabeelden die kunnen helpen om deze zaak op te lossen? Bel dan met 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, tel 0800-7000.

foto’s: Jean-Marc Regelink/Persbureau Heitink

 

 

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com