Kleine vrachtwagen knalt over vangrail in Bemmel - GelreNieuws.nl

Kleine vrachtwagen knalt over vangrail in Bemmel

Geplaatst op 25 december 2021, om 13:20 uur

BEMMEL – Op de N839 heeft zaterdag begin van de middag een ongeval plaatsgevonden. Een kleine vrachtwagen was hier over de vangrail heen gevolgen en op zijn zijkant terecht gekomen. De lading van de vrachtwagen lag voor een groot deel verspreid over de berm.

De hulpdiensten rukten even na 12:00 uur uit voor het ongeval. Een vrachtwagen komende vanaf de A15 knalde over de vangrail heen en kwam tot stilstand tegen een boom net voor een sloot. De lading van de vrachtwagen ligt verspreid over de gehele berm, dit zijn dozen met verpakkings-materiaal voor een afhaal Chinees. Ook lagen er een aantal dozen in de sloot de brandweer heeft deze eruit gehaald. Omstanders hielpen de chauffeur uit zijn cabine. De vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik bij het ongeval en raakte niet gewond. De wagen raakte zwaar beschadigd.

De chauffeur verklaarde aan getuigen dat de remmen het niet meer deden. De politie heeft het voertuig in beslag genomen voor technisch onderzoek. Een berger zal het voertuig meenemen.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com