Meerdere schuurtjes gaan in vlammen op in Arnhem - GelreNieuws.nl

Meerdere schuurtjes gaan in vlammen op in Arnhem

Geplaatst op 16 januari 2022, om 21:52 uur

ARNHEM – Op de Schepen te Boeckoppad heeft zondag aan het eind van de middag een flinke brand gewoed in meerdere schuurtjes.

De brandweer rukte rond 15:50 uur uit voor de brand. Bij aankomst van de brandweer kwam er flinke rookontwikkeling uit meerdere schuurtjes achter de woningen. De brandweer kon niet voorkomen dat er 2 schuurtjes volledig uit brandde. De brand was snel onder controle en de brandweer kon hier mee voorkomen dat het oversloeg na een naastgelegen overkapping waar een auto onderstond.

De brandweer verrichten ook wat sloopwerk in de schuurtjes om er zeker van te zijn dat de brand uit was. Wat de oorzaak kan zijn van de brand is niet bekend.

De rookontwikkeling was zodanig erg dat het parkeerterrein van winkelcentrum Kronenburg tijdelijk werd afgesloten. De brand trok veel bekijks, tientallen mensen kwamen kijken. De politie liet via twitter weten dat mensen hun ramen en deuren even gesloten moesten houden tijdens de brand. Dit in verband de hevige rookontwikkeling die vrij kwam bij de brand.

Foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com