Ravage na ongeval in Arnhem, bestuurster aangehouden

Geplaatst op 7 januari 2022, om 23:02 uur

ARNHEM – Op de Bakenbergseweg in Arnhem heeft vrijdagavond een aanrijding plaatsgevonden. De bestuurster van een personenauto is hierbij aangehouden.

Even voor 22:00 uur gebeurde het ongeval. De politie, ambulance en brandweer werden met spoed gealarmeerd. Ter plaatse stond er een auto, half op zijn kant, op een muurtje, deels in een heg. De bestuurster verloor op de kruising Bakenbergseweg met de Izaak Evertslaan de macht over het stuur. Hierdoor schoot de vrouw met haar auto rechtdoor over de kruising. Zij raakte daarbij diverse verkeersborden, ramde een geparkeerde auto en belandde vervolgens deels in een heg op een muurtje.

In het voertuig zaten drie personen. Na controle van het ambulancepersoneel bleek dat zij niet mee naar het ziekenhuis hoefden. Wel is de bestuurster aangehouden. Zij heeft mogelijk onder invloed gereden, ook is zij mogelijk niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie doet hier onderzoek naar. De vrouw verklaarde eerst niet te hebben gereden, en dat er mensen weg zouden zijn. Dit bleek echter niet het geval.

Foto’s: Persbureau Heitink