Bewoner raakt gewond bij steekincident in Arnhem: Mes in beslag genomen - GelreNieuws.nl

Bewoner raakt gewond bij steekincident in Arnhem: Mes in beslag genomen

Geplaatst op 8 februari 2022, om 14:26 uur

ARNHEM – De politie was maandagavond met een groot aantal agenten ter plaatse voor een steekincident op de De Wiltstraat in Arnhem. De politie heeft een mes in beslag genomen.

Rond 23.00 uur kwam de melding binnen bij de meldkamer waarna de ambulance, traumahelikopter en een groot aantal eenheden politie ter plaatse gingen. In de deuropening van een woning zat een man, de bewoner van de woning, welke het slachtoffer zou zijn geweest van het steekincident. Echter had de man lichte verwondingen en werd de traumahelikopter afgemeld.

Mes in beslag genomen
De politie is lange tijd bezig geweest met onderzoek en heeft een mes in beslag genomen. De politie ter plekke gaf ook aan dat er mogelijk sprake zou zijn van een vuurwapen, waardoor agenten hun zware kogelwerende vesten droegen.

Over de toedracht en verdachten van het incident is niets bekend tot nu toe. De politie roept mensen in de omgeving met camerabeelden of getuigen zich op te melden, zo geeft de politiewoordvoer aan. “Dit kan ons helpen om een goed beeld te krijgen van wat er is gebeurd.”

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com