Nachtelijke brand in woning die recent verkocht is - GelreNieuws.nl

Nachtelijke brand in woning die recent verkocht is

Geplaatst op 27 februari 2022, om 20:07 uur

HAALDEREN – In de nacht van zaterdag op zondag is de brandweer opgeroepen voor een keukenbrand aan het Mariaplein in Haalderen. Er kwamen veel mensen kijken, waaronder mensen die verkleed waren vanwege carnaval.

Rond middernacht kwam de melding van de brand binnen. De bewoners werden opgeschrikt van een alarm in de keuken en toen ze gingen kijken hing er rook in de ruimte. Hierop hebben ze direct de brandweer gealarmeerd, die vervolgens rond iets na 00:00 uur ter plekke kwamen, alsmede drie politiewagens. Ook enkele buurtbewoners kwamen een kijkje nemen hoe de brandweer met de blusslang de woning in snelde, sommigen kwamen zelfs verkleed kijken vanwege carnaval.

Pelletkachel
Een brandweerman liet desgevraagd weten dat een pelletkachel in de keuken voor wat rook had gezorgd, maar dat er geen brand was ontstaan. De brandweer heeft de woning gecontroleerd en is daarna retour gegaan.

De woning is recent verkocht, zo recent dat zelfs het ‘verkocht-bord’ nog in de tuin staat. De woning heeft waarschijnlijk lichte rookschade opgelopen, maar verder valt voor zover bekend de schade mee.

foto’s: Jeffrey / Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com