Nederlandse auto rijdt door na ongeval in Duitsland: Politie zoekt bestuurder - GelreNieuws.nl

Nederlandse auto rijdt door na ongeval in Duitsland: Politie zoekt bestuurder

Geplaatst op 10 februari 2022, om 11:09 uur

EMMERICH / ELTEN – De Duitse politie zoekt getuigen en de betrokken bestuurder van een verkeersongeval op de Beeker Straße in Emmerich-Elten op dinsdagavond 8 februari rond 19:30 uur. Vermoedelijk is hierbij een Nederlands voertuig betrokken, zo laat de politie van beide landen weten.

“Hoewel het geen Nederlands onderzoek betreft, is de kans wel aannemelijk dat er een Nederlander bij het incident betrokken was.” Zo schrijft de Nederlandse politie in een persbericht. Een bestuurder van een Citroen Jumper reed op de Beeker Straße in de richting van Elten, toen een tegemoetkomende auto met Nederlands kenteken net voor de kruising met de Buschweg plots de rijstrook van de Citroen opreed. De bestuurder van de Citroen week naar rechts uit, maar botste toch aan de zijkant met de tegemoetkomende, Nederlandse auto. Het zou gaan om een Renault.

Veel schade
Hoewel er vrij veel schade was aan beide voertuigen, reed de bestuurder van de Renault door in richting Nederland. Getuigen konden nog zien dat het kenteken van de Renault begon met NG.

Heeft u tips, weet u om welke bestuurder het gaat of was u het zelf? Meld het bij de politie in Emmerich. Dat kan telefonisch via 0049 2822 7830.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com