Gewonde bij aanrijding na verkeersruzie, Rhedenaar aangehouden

Geplaatst op 30 maart 2022, om 23:56 uur

ANGERLO – Op de Ganzepoelweg in Angerlo is een man gewond geraakt na aanleiding van een verkeersruzie, waarna een aanrijding plaatsvond.

Even na 21:30 uur kwam de melding van een ongeval binnen bij de meldkamer waarna de brandweer, ambulance en de politie met spoed uitrukte. Ter plekke zouden meerdere personen uit een auto gestapt nadat er een klein ongeval plaatsvond met een BMW. De bestuurder van de BMW wilde er vandoor en reed rechts langs de Opel op. Hierbij heeft de bestuurder van de BMW twee personen aangereden. Één van hen raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Het gaat om een 26-jarige uit Zutphen.

De BMW is 1,5 kilometer verderop aangetroffen zonder inzittende. De politie heeft de omgeving uitgekamd, maar zonder resultaat. Donderdagochtend kon hij echter wel worden aangehouden, een 20-jarige man uit Rheden.

De ongevallendienst van de politie heeft ter plekke urenlang onderzoek gedaan. Tot die tijd was de weg ook volledig dicht vanwege de sporen. Uit het onderzoek moet blijken wat er precies gebeurd is.