Verdachte van steekpartij aangehouden waarbij Duivenaar (45) zwaargewond raakte - GelreNieuws.nl

Verdachte van steekpartij aangehouden waarbij Duivenaar (45) zwaargewond raakte

Geplaatst op 14 maart 2022, om 15:57 uur

ARNHEM / DUIVEN – Bij het steekincident op het Abshovenpad in Arnhem is een 45-jarige man uit Duiven ernstig gewond geraakt. Dit maakte de politie maandagmiddag bekend. Hij werd ernstig gewond aangetroffen op een parkeerplaats en is overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 04.30 uur kwam de melding binnen van het incident waarop een ambulance en meerdere eenheden van de politie met spoed ter plaatse kwamen. Wat er precies heeft voorgedaan is nog onbekend. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen. De politie laat zaterdag desgevraagd weten dat het slachtoffer er ernstig aan toe is. De toedracht van het steekincident wordt onderzocht, zo laat de politiewoordvoerder desgevraagd weten. “Inmiddels is wel een verdachte aangehouden en is het onderzoek in volle gang.”

Mensen die iets gezien of gehoord hebben wat te maken kan hebben met het steekincident, en die nog niet met de politie hebben gesproken, worden verzocht contact op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

foto’s: Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com