Drie broers Circus Renz opgepakt wegens poging tot moord in Hamburg - GelreNieuws.nl

Drie broers Circus Renz opgepakt wegens poging tot moord in Hamburg

Geplaatst op 19 april 2022, om 14:34 uur

ARNHEM – Een speciaal politieteam heeft maandagmiddag in Arnhem drie Duitse mannen opgepakt op verdenking van poging tot moord in Hamburg aan het begin van 2021. De mannen werden tegelijkertijd op hun werkplek gearresteerd, meldt de politie dinsdag.

Volgens de Gelderlander vonden de arrestaties direct na een middagvoorstelling van Circus Renz International in Arnhem plaats. Het zou gaan om drie broers uit de bekende circusfamilie. De politie en een woordvoerder van het circus konden dit niet aan NU.nl bevestigen.

De politie zegt dat twee mannen (21 en 26 jaar oud) een man in Hamburg mishandelden met stokken en een boksbeugel. De derde arrestant (36) stond op de uitkijk. Het slachtoffer zag kans zichzelf te bevrijden. Hij liep ernstig hoofdletsel op.

Tegen het drietal liep een Europees arrestatiebevel. Daarom kwam het zogenoemde Fugitive Active Search Team (FASTNL) van de landelijke eenheid van de politie maandag in actie. Dit team wordt onder meer ingezet als voortvluchtigen opgepakt moeten worden.

De drie gearresteerde mannen zitten vast en zullen overgeleverd worden aan Duitsland voor het vervolg van het onderzoek naar de poging tot moord.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com