(VIDEO) Vrouw en jongen gewond na zware crash met automobilist onder invloed - GelreNieuws.nl

(VIDEO) Vrouw en jongen gewond na zware crash met automobilist onder invloed

Geplaatst op 17 april 2022, om 16:55 uur

RENKUM/NIEUWE PEKELA – Bij een zware crash op de N366 bij het Groningse Nieuwe Pekela zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt. Het gaat om een 51-jarige vrouw en een 11-jarige jongen uit het Gelderse Renkum, meldt de politie aan RTV Noord.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het Total tankstation in oostelijke richting, niet ver voor de afrit naar de N367. Daar belandde een auto zwaar beschadigd in een droge sloot.
Traumahelikopter Hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, rukten massaal uit. Een van de inzittenden zat bekneld en moest door de brandweer uit het voertuig worden gehaald.
25-jarige man uit Sappemeer vast

Bij het ongeval was ook een andere auto betrokken, die tegen de vangrail stond. De bestuurder van die auto was niet meer aanwezig toen de hulpdiensten arriveerden. Even later hield de politie de bestuurder alsnog aan. Het gaat om een 25-jarige man uit Sappemeer. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed. Zijn rijbewijs is ingenomen en de man zit vast voor verhoor. Volgens de politie reed de man zeer roekeloos.

Over de aard van de verwondingen van de slachtoffers is niets bekend. Hoe het ongeval kon gebeuren wordt onderzocht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com