Aanhoudingen en voertuig in beslag genomen bij verkeerscontrole in Arnhem

Geplaatst op 19 mei 2022, om 19:20 uur

ARNHEM – De politie hield woensdag een groot gedeelte van de dag een verkeerscontrole bij het GelreDome in Arnhem. De controle werd uitgevoerd achter de McDonalds op het terrein van het GelreDome. Twee personen werden aangehouden.

Tijdens de controle zijn er boetes uitgeschreven voor onder andere te hoge snelheid, verlopen rijbewijs, mobiel bellen achter het stuur, verkeerd kenteken voeren, valse kentekenplaat, defect achterlicht, maar ook een boete voor een bestuurder die met te gladde banden reed. “Dit is een greep uit de boetes die zijn uitgeschreven tijdens de controle.” Zo vertelt de politiewoordvoerster bij navraag.

Twee aanhoudingen
“Naast deze boetes die zijn uitgedeeld, is er ook een voertuig in beslaggenomen vanwege een openstaand vonnis”, aldus de woordvoerder. Agenten hielden ook twee personen aan, waarvoor één voor het rijden onder invloed en de andere aanhouding was voor het hebben van verdovende middelen en een steekwapen.

De controle was onder andere met de Douane, ODRA, Team Verkeer, Dienst Infra, afdeling AVIM (Afdeling Vreemdelingen Identificatie en Mensenhandel) en de agenten van politieteam Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid.

foto’s: Sebastiaan Kleijn / Persbureau Heitink